28 Ekim 2012 Pazar

Gusto 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu



 GUSTO 2012 / 2013 Sonbahar Kış sezonuna özel olarak hazırladığı koleksiyonuyla şehirli kadınları giydirmeye devam ediyor.  2012 İlkbahar / Yaz koleksiyonuyla feminen ve ayrıcalıklı bir sezon yaşatan Gusto, şimdi de şehri sonbahara boyuyor.
Bordo, royal mavi, ördekbaşı yeşili, kiremit, safran gibi renklerin yanı sıra kış beyazı ve vazgeçemediğimiz siyahın kullanıldığı Gusto Sonbahar Kış Koleksiyonu yine 36 – 50 beden aralığındaki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Gusto’nun Sonbahar Kış Koleksiyonunda sezonun trendi yakasız ceketler, bodycon elbiseler, boncuk işlemeli küçük yakalı gömlekler, kruvaze kabanların yanı sıra Gusto’nun bir beden ince gösteren 5 cepli sihirli pantolonlarının sonbahar renklerini bulabilirsiniz. Mürdüm, kiremit, mor, safran, royal mavi gibi renklerle çalışılan 5 cepli pantolonlar sonbahar kış sezonunun da vazgeçilmezi olmaya aday.

Sezonda elbise ve takımlarda sonbaharla uyumlu kadifeler, kaşmirlerin dışında twitler, pie de pullar, İngiliz ekosesi, angora, brokar ve jakarlar; ipek ve danteller yer alıyor. Dantel detaylı şifon gömlekler, taş işlemeler yine Gusto’nun Sonbahar Kış Koleksiyonunda.

Taş işleme ve pırıltıların kullanıldığı Gusto Sonbahar Kış koleksiyonuyla güne başlarken de günü bitirirken de şık olacaksınız.

İnce detayların düşünüldüğü Gusto Sonbahar Kış Koleksiyonunda yine Koleksiyonda yer alan taşlı yakalar, eldivenler ve kürk etollerle; altın uzun kolyeler ve büyük incilerle; koleksiyonla uyumlu çantalarla kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İşte sizlere Gusto koleksiyonundan örnekler devamı için gustogiyim.com adresine bakabilirsiniz.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder