31 Ekim 2012 Çarşamba

Limon Company 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



Model, renk ve enerjisi ile gençlerin markası Limon Company yeni sezonda “Neşeli Doğallık” teması ile doğallık ve eğlenceyi ön plana çıkartıyor.

Toprak, hardal, yeşil, bordo ve kiremit renk tonlarının yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda siyahın yerinde bu sezon lacivert var. Sade ve net çizgilere hakim olan Limon Company kadın koleksiyonunda renk ve kesimlerle doğallığın getirdiği rahatlık işlenirken kullanılan fiyonk, zımba, trok ve zincir gibi detaylarla koleksiyona eğlence dahil edilmiş. Etek, ceket ve pantalonlar, V yaka ve bisiklet yaka bluzler ile kombinlenirken, elbiseler tek başına şıklık sunuyor. Limon Company koleksiyonunda yer alan puf montlar ise bu yıl trend olmaya aday.
Kahve, bordo, lacivert, nefti ve kahve renklerinin yoğun olarak kullanıldığı erkek koleksiyonunda saks mavisi koleksiyonun eğlencesi ve iddasını gözler önüne seriyor. Ekose ve küçük kareli desenler ise neşeyi daha da arttırıyor. Triko, gömlek, pantalon, ceket ve t-sirtler de erkeklere alternatifsiz seçenekler sunan Limon Company koleksiyonunda puf montlar ise tıpkı kadın koleksiyonunda olduğu gibi erkeklerde de soğuk kış günlerin şık kurtarıcıları.


 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder