19 Kasım 2012 Pazartesi

İpekyol 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



 Artık siyah elbiseler “kurtarıcı” olmaktan sıyrılıp, “vazgeçilmez” birer parçaya dönüşüyor… Siyah elbise şık dolapların olmazsa olmaz bir numaralı parçasıdır. Her an her yere giyilebilir oldukları için kurtarıcı olarak görülür aynı zamanda siyahın asaletinin şık göstereceğinden her zaman emin olunabilir. Fakat İpekyol’un son sezonunda sunulan siyah elbiseler, sizi siyahın asaletinin dışında göz alıcı bir şıklığa da kavuşturacak modellerden oluşuyor.

İpekyol 2012 – 2013 sonbahar kış sezonunda kadınları parıltının karşı koyulmaz cazibesine davet ediyor. Mücevher görünümlü üç boyutlu işlemeler ve kendinden parıltılı kumaşlar bu sezonun gözde parçalarından. Farklı kombinlerle kullanabileceğiniz pullu, işlemeli ve simli parçalar bütün gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacak türden.
60'lı yılların moda tarihine imza atan kısa ceketleri, bol pantolonları, tulumları, angora kazak ve trikoları sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İncecik deri biker montlar, yılan baskı desenli trechkot'lar, deri mixli ceketler ve elbiseler ise mutlaka sahip olmak isteyecekleriniz arasında bulunacak. Peplum modası ise bu sezon yine trendy olmaya devam ediyor. Taytlar, cigarette pantolonlar, kalem etek ve military kabanlar ise yeni yorumları ile gardroplarımızın anahtar parçaları olmalı dediklerimizden… Şık bir gece için ise payet ve gold altın anahtar olmaya aday. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder