4 Kasım 2012 Pazar

Koton 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda Koton, geçmişten izler taşıyan bir koleksiyon sunuyor. Göz kamaştıran desenler, parlak dokular, pırıltılı işlemelerle bu kış çok ışıltılı geçecek.

Koton'un yeni koleksiyonu, 70’lerin retro tavrı ve renk gamını, parlak ve göz alıcı bir üslupla yeniliyor. Ruj kırmızısı, mor, zümrüt yeşili, yanık portakal, hardal ve petrol tonlarının, metalik renkle birleşimi, sonbaharın en farklı akımını yaratıyor.
Koton üniformayı klasik üslubundan sıyırarak; güçlü, tavır sahibi, bir o kadar da kadınsı görünüm ile sonbaharın serin günleri için yeniden tasarlıyor. Haki, şişe yeşili, şarap ve kahvenin farklı tonları ile optik beyaz ve siyah renk blokları beraber kullanılıyor.
Dikkat çekici optik baskıların karmaşık ve üst üste kullanıldığı, birbirleriyle uyum içinde olan farklı desenlerin bileşiminden oluşan baskılı takım, tunik gömlek, kalem etek ve belden oturtmalı ceketler yeni sezona vintage dokunuşlar yapıyor. Yaka ve omuzlarda, mücevher renklerinde taş ve boncuk işlemeleri dikkat çekiyor. Sonbaharın en fark yaratacak tavrı...
Koleksiyon geçmişten izler taşıyan, batının modernizmi ve doğunun mistisizminden esinlenmiş durumda.
Koleksiyonun renk paleti; beyaz, pudra pembesi, ruj kırmızısı, mor, zümrüt yeşili, yanık portakal, hardal ve petrol tonlarının metalik renklerle birleşiminden oluşuyor. 






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder