16 Kasım 2012 Cuma

Network 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



NetWork Kadınına, Şehir Işıklarının Büyüsünde, Renkli Sonbahar...
NetWork kadını, şehir ışıklarının büyüsünde, renkli bir sonbahara hazır. Maskulen formlar ve renk bloklarının cazibesini yansıtan NetWork 2012-2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, tarzını kendine özgün bir stille yansıtmak isteyenlere pek çok alternatif sunuyor. Geçtiğimiz sezon lanse ettiği Black, Zone ve Touch serileriyle koleksiyon derinliğini artıran NetWork’de bu sezon, neon paltolar, geometrik kesimler, şifon gömlekler, kaşmir ceketler, skinny pantolonlarla kombinlenen fermuar detaylı tüvit ceketler sezonun öne çıkan görüntüleri arasında yer alıyor. Yeni koleksiyon, NetWork kadının seçkin ve dinamik dünyası için tasarlanan, olmazsa olmaz sonbahar-kış stillerini buluşturuyor. Ofis ortamından şık bir davete, hafta sonu aktivitelerinden sosyal yaşamın her anına hitap etmeyi başaran koleksiyon, giyimden, aksesuar ve parfüme uzanan çeşitliliği ile NetWork stilini hayatın her anına taşıyor.

 NetWork Sonbahar Kış 2012-2013 koleksiyonunda bu sezon yumuşak ton ve formlarla hareketlendirilmiş modeller dikkat çekiyor. Siyah, gri, bej, kahverengi ve beyazın kullanıldığı modellerde; baskılı ipek elbiseler, triko bluzlarla kombinlenen yüksek belli etekler, deri detayların kullanıldığı triko ve blazer ceketler dikkat çekiyor. 3D baskılı tasarımlar ve koleksiyonun ana görüntüsünü oluşturan ekose ve deri birlikteliği, giysilere özgün bir hava katıyor.
 Koleksiyonun en çok dikkat çeken serisi Zone, özgür tasarımlarıyla, kendine güvenen cesur kadınlara, hayal ettikleri görünüme bürünme fırsatı sunuyor. Renk blokları ve aynı rengin farklı tonlarının kombinlendiği modeller, Zone serisinin dikkat çekenleri arasında öne çıkıyor. Renk bloklarında turuncu-mor, pembe-fuşya, sarı-mor, gri-lacivert ve siyahın bir arada kullanıldığı tasarımlar; göz alıcı bir uyumla Zone kadınına kendine özgü bir şıklık katıyor.
 Hafta sonu rahatlığını her daim yaşamak isteyen kadınlar; yıkanmış efektli denimler, saten dökümlü gömlekler ve İspanyol paça pantolonları ile vazgeçilmez Touch serisini tercih ediyor. Serinin ana renkleri olan toprak ve konyak tonları; bej, beyaz, siyah, kahverengi, turuncu, hardal, bordo ve lacivertten oluşan geniş bir skalayla tamamlanıyor. 
 Şık davetlerin ve özel gecelerin adresi NetWork Black serisi, kadınlar için tasarlanan smokin ve sofistike modelleriyle, büyüleyici silüetler oluşturuyor. Maskulen ve feminen detayları harmanlayarak NetWork kadınına sade ve etkileyici bir görünüm sunan seride, şal yaka ceketler ve vücudu saran gece elbiseleri; beyaz, gümüş ve doreyle buluşuyor. 

 



 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder