8 Aralık 2012 Cumartesi

Beymen 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



Beymen Club, bu sezon da modanın çizgilerine yön veren modelleri ve trend renkleri ile karşınızda! Beymen Club, 2012-13 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yaz aylarının cıvıltısını kışa taşıyor. Gece kıyafetlerinde pullu pantolon ve mini etekler ile dikkat çekerken, sportif grupta ise birbirinden renkli skinny jean’ler ve koton pantolonlar şehri renklendiriyor. Giysilerde ipek ve taşlı detaylar hem spor hem de şık kadına hitap ediyor.

Beymen Club Koleksiyonu’nda mikro çizgiler, floral ve leopar desenlerin hareket kattığı desenler ve renkler birlikte sunuluyor. Beymen’in “kendine güvenen” kadına hitap eden, elegan çizgisini yeni ürün grupları ve renklerle hareketlendiren koleksiyonu büyük beğeni topladı.
Beymen Collection, 2012/13 Sonbahar-Kış sezonunda, klasik parçaların  modern  dokunuşlarla yeniden  yorumlanması ve renkleriyle dinamizm sağlayan koleksiyonu ilgi gördü. Lüks ve kalite anlayışı olan kadınlara eşsiz bir kış gardırobu sunan Beymen Collection, sadece kendi koleksiyonu içinde değil Beymen çatısı altındaki birçok farklı koleksiyonla da uyumlu kombinasyon sağlıyor.
Beymen Collection kadını yeni sezonda hem sofistike, rahat ve şık bir koleksiyonla karşılaşıyor. Kaşmir grupta yer alan kazaklar, geniş renk skalasıyla kış aylarına renk katacak giysiler arasında yer alıyor. Renk, desen ve dokulu kumaşlarlaüretilen ipek gömlekler kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Özellikle balık sırtı deseninin kullanıldığı ipek bluzlar Beymen Collection kadınının vazgeçemediği ürünler arasında yerini alıyor.
Black&White grubu altın detaylarla dikkat çekerken, dantellerin varlığı da bu gruba romantik ve feminen bir duruş katıyor. Sonbahar- kış sezon koleksiyonunda kısa, uzun, dar, oversize, astarsız ve çift yönlü gibi geniş alternatifli dış giyim seçenekleri yer alıyor. Her vücut tipine uygun kalıplarla tasarlanan paltolar, kış mevsiminde çok tercih edilecek. Koleksiyonun abiye grubunda sade ve net bir görünüme sahip modeller sizi bekliyor. Aksesuar olarak Beymen Collection kadınına kürklerin yanı sıra pantolon ve elbiselerin  tamamlayıcısı kemerler eşlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder