7 Aralık 2012 Cuma

Deichmann 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



Romantik ve eğlenceli tarzını 2012-2013 Sonbahar-Kış Kadın Ayakkabı Koleksiyonu’na yansıtan DEICHMANN, metropol kadınının şık, bohem ve kendine güvenen stilini sokaklara taşıyor. Sezonun öne çıkan modellerine koleksiyonunda yer veren marka, gizli topuklu spor ayakkabılar, platform topuklular, Afrikan detaylar, Mary Jane modelleri ve kontrast renkli bootie’lerle dikkat çekiyor.

Deichmann’da Sonbahar-Kış Sezonuyla birlikte adeta geçmişin geri dönüşü yaşanıyor… Dolgu topuklular ve parlak renkli bootie’ler varlığını hissettirirken sonbahar renksizliği adeta ayakların renkliliğiyle ortadan kalkıyor. Ayakkabı burunlarının yuvarlak formlara büründüğü topuklularda, saks mavisi, kiremit, bej, kırmızı ve petrol yeşili tonları süet ve deri detaylarla bütünleşiyor. Siyah topuklu ayakkabıların da sıklıkla görüldüğü özgün koleksiyonda bulunan payetli modeller adeta kadınları parıltılı bir dünyaya davet ediyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan uzun çizmeler, kızıl kahve ve military esintisini yansıtan haki renkleriyle tarz sahibi kadınların tercihi oluyor. 
Deichmann, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu çekimleri için Halle Berry ile yeniden kamera karşısına geçti. Oscar’lı oyuncu Halle Berry, sezon modasından ve renklerinden ipuçları verdi. ollywood’un stil ikonları arasında gösterilen, oyunculuğuyla beğeni toplayan Berry’nin tasarımlarının yer aldığı “5th Avenue” serisi Türkiye ile birlikte Avrupa’nın 21 ülkesinde yeni sezonla birlikte satışa sunulacak. Sezon modasını ulaşılabilir fiyatlarla tüketicisinin beğenisine sunan Deichmann, geçtiğimiz 4 sezon Cindy Crawford ile çalışmıştı. Cindy Crawford’un dışında Deichmann için Pussycat Dolls, Sugababes gibi ünlü isimler de koleksiyon hazırlamıştı.
 

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder