20 Aralık 2012 Perşembe

Dockers 2012 – 2013 Sonbahar Kış Sezonu



Dockers Sonbahar Kış 2012-2013 Koleksiyonu Dockers’ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist duruşuyla mücadeleci erkeği hayatın her alanında destekliyor. Maskülen çizgileriyle öne çıkan koleksiyon, jean’in bitip khaki’nin başladığı noktada duran Dockers Alpha Khaki ve daha rafine bir görünüm sunan Dockers SF Khaki ekseninde şekil alıyor.

Casual smart’ tarzı benimseyen erkeklerin favori markası Dockers, Sonbahar Kış 2012-2013 Koleksiyonu ile her durumda harekete geçen aktif erkekler için dört dörtlük bir gardırop sunuyor.

Koleksiyon, hayatın küçük ve büyük zorluklarıyla mücadele eden kentli erkeğin ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış güçlü ve optimist çizgilerle sahip temel parçalardan oluşuyor.Dockers’ta yeni sezon iki ana eksen etrafında şekilleniyor. Kentli ve maceracı ruhu; genç, fit ve trendy çizgilerle öne çıkan Dockers Alpha Khaki pantolon temsil ediyor. Dockers SF Khaki pantolonlar ise daha rafine bir görünüm sunuyor ve aynı anda hem ciddi hem de casual olmayı başarıyor.
 Dockers, Sonbahar Kış 2012-2013 Koleksiyonu  üç parti halinde karşımıza çıkıyor.

Birinci parti: Gerçek aksiyon adamları için daha cesur Dockers Alpha Khaki’ler.Dockers, macera ruhunu koruyan erkeklere Alpha Khaki etrafında şekillenen bir dizi tepeden tırnağı görünüm alternatifi sunuyor. Yeni sezonla birlikte Dockers Alpha Khaki’ler de daha cesur çizgilere kavuşuyor. Alpha Scout Cargo da yeni koleksiyondaki modeller arasında.
Polo gömlekler ve tişörtlerde koyu renkli desensiz modellerin yanı sıra açık renkli çizgileri olan çeşitler de bulunuyor. Son derece casual bir tarz yakalamak isteyenler, kareli desenli örme gömleği düğmeleri açık ya da kapalı olarak Alpha Khaki pantolon ile kombinleyebilir.

Koleksiyonda yer alan Dockers yıkamalı gömlek serisi ise mavi tonlardaki parçalar ve çizgilileri ile belirgin şekilde "cool". Altı düğmeli Oxford gömlek, retro bir görünüm sunuyor ve Dockers Alpha Khaki’yi mükemmel şekilde tamamlıyor. Baracuta ve militer tarzlarda montlar ise 50’lerin San Francisco’sundan esintilerle dış giyiminizi tamamlıyor.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder