25 Aralık 2012 Salı

English Home 2012 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu






Yaşadığı mekanları önemseyenlerin vazgeçilmezi olan English Home, Türkiye’de ev tekstili üretiminde en son teknolojik gelişmeleri kullanarak, çevreci ve insan sağlığına duyarlı, birbirinden kaliteli ve şık tasarımlardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle, Türkiye genelinde birçok ilde bulunan mağazalarından sonra şimdi de online satış mağazasıyla hizmet veriyor. 

Yaşam alanlarına küçük dokunuşlarla büyük değişiklik oluşturmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan English Home, tüketici dostu hizmet felsefesi, ürünlerinde elde etmiş olduğu kalite ile mağazalarında sağlamış olduğu huzurlu alışveriş ortamını, şimdi de online satış mağazasının ayrıcalığı ile tüm English Home sevenlerine sunuyor.
Şıklığı, sadeliği ve sakinliği yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin buluşma noktası ve yeniliklerin adresi English Home, yeni sezon ürünleri ile evinizi hazırlıyor. Yeni sezon ürünlerinde Country tarzının vazgeçilmezi çıtır gül motiflerini öne çıkaran English Home, gri, sisli lila-mürdüm ve incir tonları ile evinizi farklı ve yeni renklerle tanıştırıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder