8 Ocak 2013 Salı

Mango 2013 İlkbahar Yaz Kataloğu



Mango 2012-2013 ilkbahar yaz koleksiyonunu tamamladı. Mango Türkiye ve dünya çapında bayanların tercih ettiği elit markaların başında geliyor. Kendine has bir tarzı olan Mango, bu çizginin dışına çıkmıyor. Bunu da ürettiği giysi modelleri ile kanıtlıyor. Mango koleksiyonu çok özel… Yaz kış üretimine ara vermeden devam eden Mango siz değerli müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Bu sezon ürettiği modellerle sıkça adından söz ettiren Mango, ilkbahar yaz koleksiyonu için de aynı beğenileri almaya hazırlanıyor. Sevgili bayanlar, sizler de fiziğinize güveniyor ve şıklıktan yana iseniz Mango koleksiyonu tam size göre! Elbise, etek, tulum, t-shirt, pantolon… akla gelebilecek bütün modeller ile sizlerle. İlkbahar yaz koleksiyonu hem sade hem de çok duru. Renklerden de anlayacağınız gibi Mango bu sezon daha duru renklerle çalışmış. Her zaman kendine has bir tarzı olan Mango, yine kendi tarzını belirlemiş ve sizlere sunmaya hazırlanıyor.
  Havalar soğudukça ünlü markalar yaz koleksiyonlarıyla içimizi ısıtmaya devam ediyor. Mango 2013 İlkbahar Yaz kataloğu birbirinden tarz kombinlerle karşımıza çıktı. Hemen her renk ve tarz ceketle dikkatimizi çeken koleksiyonda mini şortlar ve ince trikolar sade bir şıklıkla karşımıza çıkıyor. Doğal renklerle basitlik temasını sunan Mango 2013 yaz kataloğundan seçtiklerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder