1 Haziran 2013 Cumartesi

GeBe 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

GeBe'de Bahar Coşkusu
Güneşin kendini yavaş yavaş hissettirdiği şu günlerde tatlı bir heyecan var doğada.Mavinin binbir tonu, yeşilin büyüsü ile tabiatana, her yeni gün yeni umutlar ve yeni hayatlar ile kucaklıyor bizleri.Doğanın büyüsünden esinlenerek tasarlanan, insanın içini coşturan 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile GeBe; gerek ofis, gerekse günlük yaşam temposu için ideal,pratik ve şık alternatiflerle dolu hareketli bir gardırop sunuyor.
Şık ve modern trendlerin farklı çizgilerle tasarlandığı,gökkuşağı renklerinden ilham alınan,kelebeklerden kuşlara,çiçeklerden puantiyeye kadar pekçok farklı deseni aynı anda içinde barındıran koleksiyonda, her bir parçayı birbiriyle kombinlemek mümkün.GeBe Hamile giyim 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonumuzda 3 farklı tema öne çıkmakta.

Cosmos
Tiril tiril bluzlar ve elbiseler, doğanın yansımalarının yeraldığı kumaşlarla bütünleşerek cosmos temasına öncülük ediyor. Temada yer alan siyah,taş rengi ve frape tonları uçuk pembelerle kombinlenerek şık ve ofis için ideal bir tarz oluşturuyor.Elbette gömlekler,pantolonlar ve eteklerde ofis yaşamının vazgeçilmezleri.
Nutopia
GeBe 2013 İlkbahar Yaz kolesiyonunda en fazla öne çıkan tema 1950'ler.Özellikle bel kısmında yoğunlaşarak beli ince gösteren elbiseler. 50'lerin feminen havasını yansıtan minik japone kollu bluzlar ile dantel ve boncuk işlemeli detayların da yer aldığı parçalar dikkat çekiyor.
Olympia
Bu temada ise yazın vazgeçilmezleri Marine grubu ağırlıkta.Okyanus mavisi ile su yeşilinin bütünleşerek kırmızı ile mükemmel uyum göstermesi, genç ve sportif bir tarzı simgeliyor.
Rahatlığın ön planda tutulduğu ancak şıklıktan ödün verilmeden tasarlanan mini elbiseler,şort tulum salopetler ve denim şortlar marine temasının olmazsa olmazları.Baskılı esprili tişörtler ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.
Modern çizgisiyle her sezon alıştığımız kalite ve şıklığı birleştiren GeBe, masal gibi bir 2013 yaz koleksiyonuyla mağazalarında anne adaylarıyla buluşmayı bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder