10 Haziran 2013 Pazartesi

Gusto 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Gusto, renkli ve sezon trendlerini yansıtan İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile stil sahibi ve şık giyinmeyi tercih eden bayanların bu sezonda vazgeçilmezi olacak.

Her sezon kalite ve şıklığı modaseverlerle buluşturan Gusto'nun İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile  eğlenceli ve renkli bir yaz sizleri bekliyor. 36- 50 beden arası her kesim bayana hitap eden koleksiyonda yer alan ve sezonun olmazsa olmazları jumbo çizgiler ve gold detaylar 60 ve 90'lı yılların esintilerini taşıyor. Pembe, turuncu, limon, şeftali, portakal, yeşil, nar, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu koleksiyonda retro görünüm, monografik ve floral desenler hakim...
Bayanların gardrobunda bu sezonda vazgeçilmez olacaklar arasında yer alan uçuşan şifon ve çiçek desenli elbiseler, kalem etekler, renkli tayyörler, çiçek ve monogram desenli pantolonlar ve rengarenk keten koleksiyonu Gusto şıklığını bir kez daha gözler önüne serecek. 

Ilık bahar akşamları için tasarlanan toprak, marin ve kırmızı tonlarında trench kotlar ile de şık ve farkedilir olacaksınız. Gusto'nun yaz sezonuna özel hazırladığı koleksiyonda aksesuarlarda  dikkat çekici. Aksesuarlarda kullanılan romantik yakalar, uzun zincir kolyeler, kemerler ve çantalar şıklığınızın tamamlayıcısı olacak. 

Özel davetlerde de bayanları yalnız bırakmayan Gusto'nun bayanları olduğundan ince ve uzun gösterecek tulumları, her stildeki küçük siyah elbiseleri  ve bu elbiselerin tamamlayıcısı küçük siyah ceketleri ile davetlerde tüm gözler sizi farkedecek. 

Blok renkli elbise ve bluzlar ise Gusto 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda grafik desenlerle buluşuyor. Romantizm’de Gusto’nun yeni sezon tasarımlarında kendini hissettiriyor. Pilise elbise ve etekler, masumiyetin simgesi dantelli bebe yakalar ve renkli puantiyeler bunlardan sadece birkaçı…

Çalışan kadınların en çok tercih ettiği marka olan Gusto, tasarımlarında kullandığı ipek, koton ve keten kumaşlarla tasarımlardaki doğal dokuyu ön plana çıkarıyor. Yaz mevsiminin vazgeçilmez rengi beyaz, ceket- pantolon takımlarında hayat bulurken, dar paça sigaret pantolonlar ve kalem etekler de ofis şıklığınızı yansıtıyor.

Gusto’nun Star Night adını verdiği abiye koleksiyonu ise bu sezonda bir hayli iddialı. Farklı modellerdeki renk renk tuvaletler ve birbirinden şık kokteyl elbiseleri yaz düğünleri için ideal. Mezuniyet törenlerine özel tasarlanan şifon elbiselerle ise genç kızlar o özel gecede peri kızı gibi olacaklar. Şehirli kadının markası Gusto’nun tüm koleksiyonuna Türkiye çapında 20 mağazasının yanı sıra gustoeshop.com isimli internet adresinden ulaşıp, rahat ve güvenli alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder