Malzemeleri;
750 gr. karnabahar – haşlanmış
3 adet taze soğan – ince doğranmış
Yarım bağ maydanoz- ince kıyılmış
3 adet yumurta
4 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Sosu için Malzemeler 4 Yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak – ezilmiş
1 tutam kuru nane
Bir kasede haşlanmış karnabaharları ezin, ardından tüm
malzemeleri ekleyip iyice karıştırın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine birer kaşık olacak
şekilde tüm harcı koyun. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15- 20 dakika
üzeri kızarana kadar pişirin
Sosu için de sarımsaklı yoğurdu hazırlayıp üzerine
kuru nane serpin ve mücver ile beraber servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder