14 Aralık 2012 Cuma

Anadolu Yakasında Bir İlk: Kadıköy Kitap Fuarı




Türkiye’nin saygın yayınevlerinin katılacağı 1. Kadıköy Kitap Fuarı 15-16-17 Aralık tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. 

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Gönüllü Hizmet Birimi tarafından organize edilen Fuara 42 yayınevi katılıyor. Kadıköy Belediyesi ve Caddebostan Kültür Merkezi’nin katkılarıyla hayata geçirilecek Fuar kapsamında çok sayıda imza günü ile söyleşi ve paneller de okuyucularla buluşacak. Fuar boyunca çocuk okurlara da ayrı bir kat ayrılacak ve çocuk kitapları basan 16 yayınevi bu katta minikler için çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Bu özellikleri nedeniyle 1. Kadıköy Kitap Fuarı’nın Anadolu yakasında bir ilk olması ve dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.

Açılış 14 Aralık akşamı

1. Kadıköy Kitap Fuarı 14 Aralık akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Pınar Ürünleri, Park Piramit Pastaneleri, Kavaklıdere Şarapları’nın katkılarıyla düzenlenecek kokteyle Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün yanı sıra fuara katılacak yayınevleri, yazar ve sanatçılar, İstanbul ve Kadıköy ilçe protokolü, medya kuruluşları, resmi ve sivil örgüt temsilcileri katılacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder