14 Aralık 2012 Cuma

Vakko 2013 Yılbaşı Kataloğu



Aralık ayına girişimiz ile yılbaşı hediyesi için seçeneklere bakılmaya başlandı, mağazalarda gözlerimiz bu tatlı heyecan için raflara takılıyor, hem kaliteli hem de yepyeni ürünler arıyoruz. Tabii her marka Vakko kadar her zevke uygun ve farklı kalitesiyle bu kadar çok seçeneği sunmuyor bize .

Birbirinden şık ve özel pek çok farklı ürün seçeneğiyle tek kelime ile eksiksiz bir katalog hazırlanmış bizler için, özellikle de eşarplar göz kamaştırıyor.
Renkleri ve çizgileri ile tartışılmaz kalitesini birleştirerek kendi stilini oluşturan Vakko, yılbaşı koleksiyonunda yine hanımlar için pek çok seçenekte eşarp hazırlamış. Genelde geometrik çizgiler, çiçek baskıları ve doğal leopar dokusu görülüyor tasarımlarda, tabi yine şıklıkları ve kalitesi ile göz dolduruyor. 
Hediye olarak sadece  eşarp değil, evinizin dekorasyonu için birbirinden özel ev ürünleri, klasik monogramlı çantalar, gömlek ve kravatlar, çikolatalar, hatta kahve ve tavla setlerini bulabilirsiniz Vakko 2013 yılbaşı kataloğunda. Birbirinden güzel bu ürünlerden sevdiklerinize hediye ederek özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder