4 Nisan 2013 Perşembe

Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu



Network, bahar ve yaz aylarının büyüleyici havasını, 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki zamansız parçalarla gözler önüne seriyor.

Network'ün 2013 İlkbahar Yaz için hazırladığı koleksiyon renkleriyle kendine aşık ediyor
Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, yenilikçi form ve kumaşlarıyla dikkat çekiyor. Marka haftasonu rahatlığını ofis şıklığı ile birleştirmek isteyenlere özel bir koleksiyon sunuyor. Touch ile her daim hem şık hem de rahat olurken, Zone koleksiyonu ile özel gecelerin tamamlayıcısı Black serisiyle tüm gözleri üzerinize çevireceksiniz.
Koleksiyonda etnik, neo romantik, marin militer ve art deco temalar göze çarpıyor. Toprak sıcak tonlar ve pastel renklerinde koleksiyonda olduğu kıyafetlerde beyaz ve neon renkler de bulunuyor. İpek, süet ve doğal dokuların kullanıldığı kumaşlar, etnik desenler, militer detaylar, şifon, dantel, renk blokları ve geometrik desenlerin öne çıktığı yeni sezonda her zamanki gibi sofistike ve seçkin stiliyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Koleksiyonda gündüzden geceye uzanan tasarımlarda gold biyeler, taşlar ve dantel detaylar dikkat çekiyor. İpek, süet ve doğal dokuların kullanıldığı kumaşlar, etnik desenler, militer detaylar, renk blokları ve geometrik desenler öne çıkanlar arasında. Renklerde ise turuncu, bej, haki, safran renklerine siyah-beyaz ve pembeler eşlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder