21 Mart 2016 Pazartesi

H&M 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


"Her zaman keşfedici, her zaman cazibeli, her zaman macera peşinde" - H&M'e göre yeni çıkacak Studio koleksiyonu, gelen her fırsatı değerlendirme üzerine kurulu. 

Pernilla Wohlfarth, H&M’in tasarım müdürü koleksiyonu şu sözlerle anlatıyor;“İlkbahar/Yaz 2016 için H&M Studio koleksiyonu, stil ve macerayı bir araya getiriyor. İster şehrin sokaklarında geziyor isterse hayatının yolculuğuna çıkmış olsun kızımız her zaman keşfediyor. H&M'in tasarım müdürü Perinilla Wohlfarth, "İşlevselliği feminenlikle, spor bir tarzı partilere uygun parçalarla bir araya getiriyor ve ne giyerse giysin her zaman doğal görünüyor," diyor.

H&M Studio SS16'nın teması, şehirde kendini bulmaktan bilinmeyene yapılan yolculuklara kadar bir yaşam biçimi olarak seyahat etmek. İşlevselliğin (bağcıklı detaylar, kapüşonlar ve taytlar) ve bohem bir feminenliğin (baskılar, üste giyilen katmanlar ve hafif elbiseler) bir arada kullanılması, 25 Şubat 2016'dan itibaren belirli mağazalarda hm.com'da satışa sunulacak olan koleksiyonun temelini oluşturuyor.

H&M Studio koleksiyonu, son sezondaki gösterişli konaklamasının ardından işlevsel ceketler, uzun dökümlü elbiseler, omuzları açıkta bırakan bluzlar ve pamuklu kanvas sırt çantaları ile dünyaya geri döndü. Bohem ile spor giyimin buluşması işte böyle bir şey.


Modern Essentials Selected by David Beckham koleksiyonu 2016 ilkbahar sezonuna taptaze bir soluk getiriyor. Spor giyim ürünlerinin kusursuz kesimli ve şık parçalarla buluştuğu koleksiyonda klasik takım elbiseler çağdaş dokunuşlarla daha da çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Koleksiyondaki tüm parçalar her zamanki gibi sezonun vazgeçilmezlerinden kendi seçkisini yaratmak üzere David Beckham tarafından bizzat seçildi. İki bölümden oluşan koleksiyonun ilk kısmı 18 Şubat ve ikincisi de 10 Mart 2016 tarihlerinde erkek giyim ürünlerinin yer aldığı tüm H&M mağazalarında satışa sunulacak.

“Kendi gardırobumu kusursuz kesimli ve spor parçaların karışımıyla sürekli güncellediğim için H&M'in yeni Modern Essentials koleksiyonuna tek kelimeyle bayıldım. Bu parçalar son derece kullanışlı ve pek çok farklı şekilde giyilebiliyor. Kusursuz kesimler ve güncellenen klasiklerin karışımı önümüzdeki sezonlar için mükemmel bir gardırop yaratıyor“ diyor David Beckham.


H&M Studio 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu 25 Şubat'tan itibaren seçilen mağazalarda ve internette satışa sunuluyor.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder